Borta bra men hemma bäst

Jag gillar att vara ute och resa. Se något annat. Träffa folk. Men satan så skönt det är att vara hemma igen. Faloon. Hallen. Jobbet. Min egna säng. Min #buffbox mat. Mina rutiner.

Jag älskar Thailand. Men 3 veckor räckte för min del framförallt i denna open-prep period. Nu vill man vara hemma med hela laget, peppa, träna tillsammans och förbereda sig på bästa sätt inför Open. 
Hann precis landa, hem och byta väska sen var det dags att bege sig till Bosön för landslagsläger i tyngdlyftning. Fantastiskt inspirerande att få omringas och träna med Sveriges absolut bästa lyftare. Syftet med lägret är en eventuell EM plats i vår. Ett nytt landslagsläger väntar nästa vecka och sedan får vi se hur uttagningarna ser ut.

I helgen väntar årets första tyngdlyftningstävling. Min första TL tävling efter operationen. Min tredje totalt. Eftersom vi är mitt uppe i Open-preppet så kommer det inte vara någon toppning till denna tävling men jag hoppas ändå givetvis på att kunna prestera bra.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>