Landslaget

Sedan inbjudan till första landslagslägret på Bosön i januari har tyngdlyftningen blivit en större del av mitt liv än bara en ”komplettering” till crossfiten.

Att 7 damer skulle få chans att representera Sverige på EM gjorde att jag ville satsa ännu lite mer för att en utav dessa platser skulle bli min.

Min träning har alltid riktat sig till att bli en bättre CF atlet. Ryck och stöt har dock alltid funnits med i olika former i mitt träningsprogram så min träning sen januari har inte ändrats men vi har finslipat mer på små detaljer för att mina lyft ska bli mer effektiva.

Mina planer var att köra Open men skulle genomföra varje wod en gång för att minska risken för att bli skadad. Nu hann jag aldrig så långt. Blev skadad tidigare ändå.

MR visade på en meniskskada. En ruptur på laterala menisken.

Om 4v är det tyngdlyftnings EM i Norge, om 10 v Regionlas. Där ligger mitt fokus just nu.

Mitt mål är att vara så pass förberedd som jag kan till EM om 4 veckor. Vi jobbar för att jag ska delta. Om jag kommer komma upp på mina vikter får tiden utvisa men det är där mitt fokus ligger nu.


Mitt knäskydd som hjälper mig under min rehab

 

Läs om reportaget i tidningen här. 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>