Mot Norge

Sitter på tåget till Arlanda, för att senare ta mig vidare till Norge och staden Förde.

EM är i full gång och igår klev Sverige in i tävlingen då Angelica Roos tävlade. Idag tävlar Patricia, imorgon är det dags för Carita och Stefan och sedan på fredag tävlar jag, Josefin, Paula och Ragnar.

Folk frågar mig om jag är nervös. Jag är pirrig över vad jag kommer att få uppleva. Jag är pirrig över att scenen är större än den Falu AK haft de två senaste tävlingarna. Men jag är inte speciellt nervös.

Jag kommer lyfta 20kg under min total för att inte belasta knät för mycket. Jag vet att vikterna egentligen inte är tunga men att det antagligen kan kännas ovant. Men jag har haft många veckor med bra träning. 

Jag är full av förväntan över att få tävla igen. Den känslan är mäktig. Den känslan har jag saknat!

   
 
  

Kolla in tyngre.se för att ha koll på tider och livestream av tävlingen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>