I need to heal both my knee and heart

Kan konstatera att jag är fantastiskt dålig på att uppdatera här. Behöver köra en Thailand med Lanner för att få inspiration igen.

 

EM Förde

Vilken fantastisk erfarenhet. Kom aldrig högre upp än 80-85% av mitt max i mina lyft men jag är ändå otroligt glad att jag fick vara med. Totalt sett var EM en utav mina sämsta tyngdlyftningstävlingar med 2/6 missar men jag är glad ändå. Att få se så otroligt många duktiga lyftare och få umgås med landslagsgänget var verkligen kul.

 

Regionals

Laget klarade inte av att kvala sig vidare till Regionals och Madrid. Det är så otroligt tråkigt. Hjärtat gör så ont att det blev så här. Det enda positiva är att jag inte behöver provocera mitt knä för rörelser och belastningar som den egentligen inte klarar av. Nu kan jag istället se till att läka knät ordentligt.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>